Фејсбук статус на денот

Фејсбук статус на денот

Што треба да се случи за да Јавното обвинителство почне да реагира по допрен глас и да ги процесуира поднесените кривични пријави? Што???

Прочитајте повеќе

Фејсбук статус на денот

Фејсбук статус на денот