Фејсбук статус на денот

Фејсбук статус на денот

Држава со сите салтанати е онаа во која функционираат сите институции: Претседател на држава, Влада, Собрание, Обвинителство, судство…
А кај нас? Опозицијата ја саботира работата на Собранието, Претседателот на државата е сѐ само не “татко на нацијата“, Јавното обвинителство глуми лудило, судовите премногу срамежливо ги ослободуваат заробените умови… Врти-сучи, пак Владата е единствената која се занимава со својата работа. Ама една ластовица не ја чини пролетта… цело е само кога има сѐ!

Прочитајте повеќе

Фејсбук статус на денот

Фејсбук статус на денот