Фејсбук статус на денот

Фејсбук статус на денот

Сѐ додека автопатот наликува на турска калдрма, а од аеродромот младите заминуваат во еден правец, ич не ми е гајле како ќе се викаат ниту едниот, ниту другиот

Прочитајте повеќе

Фејсбук статус на денот

Фејсбук статус на денот