Фејсбук статус на денот

Фејсбук статус на денот

На членовите на Судскиот совет им сметало кога во медиумите ги нарекувале “џелати и криминалци“. За разлика од нив, новинарите “немаат“ ништо против кога гледаат како судиите си играат к.рташак со правото и правдата, или кога, на пример, без причина ги притвораат или им ги палат колите. Или тоа така треба?

#СудницаЛудница

Прочитајте повеќе

Фејсбук статус на денот

Фејсбук статус на денот