Фејсбук статус на денот

Фејсбук статус на денот

Независно судство ќе добиеме дури откако на обвинителната клупа ќе седнат Михајло Маневски, Зврлески, Јово Вангелоски и судиите од тефтерчето на Горде. Се’ додека оваа багра е на слобода и е активен чинител во правосудниот систем, криминалците ќе бидат на слобода, а чесните луѓе ќе фаќаат магла од државата.

Прочитајте повеќе

Фејсбук статус на денот

Фејсбук статус на денот