Фејсбук статус на денот

Фејсбук статус на денот

Чедото на мајка Нада се пожали оти судот бил партиски. Најдобар доказ оти е во право, е тефтерчето на Горде
#ГрујоФакОф

Прочитајте повеќе

Фејсбук статус на денот

Фејсбук статус на денот