Фејсбук статус на денот

Фејсбук статус на денот

Сителовската куртизана ја ослободија за неплатен данок, обвинетите за тероризам ги пуштија дома, казните за злосторничкото здружение не се ниту на повидок…

Бидејќи “чесните“ ги стигна правдата, останува нас, како на докажани “криминалци“, обвинителството и судството по брза постапка да нѐ обвинат и да ни пресудат.

Белки тогаш ќе ѝ тргне на државата?

Прочитајте повеќе

Фејсбук статус на денот

Фејсбук статус на денот