Фејсбук статус на денот

Фејсбук статус на денот

Се замолуваат високите функционери на ДУИ, кога ќе тепаат полицајци, тоа да го прават согласно потпишаните “априлски“, “мајски“ и останати меѓупартиски договори. Оти ако ги запостават полицајците од другите етнички заедници кои се над 20%, можат да го доведат во опасност Охридскиот рамковен договор

Прочитајте повеќе

Фејсбук статус на денот

Фејсбук статус на денот