Фејсбук статус на денот

Фејсбук статус на денот

Во едно демократско општество, без разлика на функцијата која ја извршуваат, политичарите не смеат да го имаат статусот на “бели мечки“. Било да станува збор за претседател на држава или Собрание, премиер, министер, градоначалник… Оттаму, искажаната загриженост на Левица за наводното нарушување на уставниот поредок од страна на Заев, ја сметам за легитимна.
Ама, зошто дечките од Левица не одат со ред со поднесувањето кривични пријави? Колку пати досега Иванов, Груевски, Вељаноски, Мијалков, Јанкуловска, Јанакиески… го прекршија Уставот? Зошто нема пријави за нив?
Селективна правда е неправда! Селективни кривични се смешни и неправични!

Прочитајте повеќе

Фејсбук статус на денот

Фејсбук статус на денот