Фејсбук статус на денот

Фејсбук статус на денот

Да беше ДПМНЕ власт а Грујо премиер, во моментов пред Влада ќе имаше 100.000 граѓани кои “наоружани“ со партиски и државни знамиња, ќе пееја патриотски песни, ќе го величеа името на премиерот и ќе го скандираа новото име на државата.

Прочитајте повеќе

Фејсбук статус на денот

Фејсбук статус на денот