Фејсбук статус на денот

Фејсбук статус на денот

Сме слушале ветувања за зголемување на платите за 30%, за намалување на невработеноста за 30%, ама ќе умревме и не ќе знаевме дека некој можи да вети за 30% почист воздух!?
Навистина ли сите му личиме на толкави морони, или Мицкоски ги згрешил апчињата???

Прочитајте повеќе

Фејсбук статус на денот

Фејсбук статус на денот