Фејсбук статус на денот

Фејсбук статус на денот

Како народ и држава, никогаш сме немале одговор на важните прашања, ама затоа секогаш сме знаеле да најдеме изговор. И секогаш за нашето незнаење и неспособност, крив бил некој друг: Турците, Германците, Грците, Албанците, Бугарите, времето, невремето, историјата, географијата, Тито, Бранко, Љубчо…
А одговорот на сите прашања е ист и едноставен: Затоа што не нѐ бива!

Прочитајте повеќе

Фејсбук статус на денот

Фејсбук статус на денот