ФОТО ВЕСТ: ФАСЦИНАНТНА БОЈА НА НЕБОТО НАД ФЛОРИДА

ФОТО ВЕСТ: ФАСЦИНАНТНА БОЈА НА НЕБОТО НАД ФЛОРИДА

Жителите на Флорида кои беа во приправност поради ураганот „Доријан“, ги преплавија социјалните мрежи со фотографии на небото со виолетова боја.

Стручњаците велат дека ваквата боја на небото е можна кога во близина се наоѓа ураган.

 

Прочитајте повеќе

ДИК: До 13 часот на гласање излегле 1.150 гласачи

ДИК: До 13 часот на гласање излегле 1.150 гласачи

Во споредба со гласањето на 8 мај, до 13 часот, на ова прегласување се забележува …