ФОТО ВЕСТ: Киев во мрак

ФОТО ВЕСТ: Киев во мрак

По руските напади врз украинската електродистрибутивна мрежа, постојано се случуваат прекини во снабдувањето со струја. Од прекините е погоден и главниот град Киев.

По руските напади врз украинската електродистрибутивна мрежа, постојано се случуваат прекини во снабдувањето со струја. Од прекините е погоден и главниот град Киев.

Прочитајте повеќе

САД ќе обезбедат уште 400 милиони долари помош за Газа

САД ќе обезбедат уште 400 милиони долари помош за Газа

Американскиот државен секретар Ентони Блинкен најави повеќе од 400 милиони долари дополнителна хуманитарна помош за …