Фото вест: Семинар за лиценцирање џудо тренери и судии

Џудо федерацијата на Македонија, денеска во Прилеп го одржа семинарот за образование, едукација и лиценцирање на тренери, како и семинарот за лиценцирање на судии „Прилеп 2018“.

Прочитајте повеќе

Налепница наместо нови регистарски таблички?

Една од опциите што ја разгледува МВР е наместо нови таблици со ознака НМК, возилата …