ФР: Поместување надесно во Северна Македонија-ЕУ е соучесник

ФР: Поместување надесно во Северна Македонија-ЕУ е соучесник

Со победата на националпопулистите во Северна Македонија поверојатно е зголемување отколку намалување на тензиите во регионот, коментира германскиот весник „Франкфуртер Рундшау“.

Прочитајте повеќе

Царинска управа колаж медикаменти

Царинска управа: Спречен шверц на 1,7 тони медикаменти штетни по здравјето на граѓаните

Царински службеници на влез на Меѓународен Аеродром Скопје спречија шверц на 1,7 тони медикаменти, Силденафил …