ГАЛЕРИЈА: Осмомартовски марш на Форумот на жени на СДСМ во Прилеп

Во чест на Меѓународниот ден на жената, 8 Март, денеска во Прилеп Форумот на жени на СДСМ го одржа традиционалниот осмомартовски марш.

Прочитајте повеќе

СДСМ

СДСМ: Во новиот мандат поголеми плати – 1.000 евра просечна и 600 евра минимална

Соопштение за јавност на СДСМ Со СДСМ во новиот мандат следат уште поголеми плати за …