ГЕРБ на Борисов изгуби важни градови на изборите, бугарската влада на стаклени нозе

ГЕРБ на Борисов изгуби важни градови на изборите, бугарската влада на стаклени нозе

На вчерашните локални избори партијата ГЕРБ на Бојко Борисов се чини дека е најголемиот губитник, бидејќи досега имаше доминација кај градоначалничките места

Прочитајте повеќе

Дали по заканите за „Голема Србија“ наскоро ќе следат дела?

Дали по заканите за „Голема Србија“ наскоро ќе следат дела?

Србија и босанските Срби сè поотворено се стремат кон заедничка држава и го продлабочуваат сојузот …