Година и осум месеци затвор за сопственикот на „Беса Транс“

Година и осум месеци затвор за сопственикот на „Беса Транс“

Одбраната ќе се жали на пресудата бидејќи смета дека ова кривично дело не е поврзано со несреќата која се случи во Бугарија

Прочитајте повеќе

Фридом Хаус: Назадување во владеењето на правото и борбата против корупцијата во Северна Македонија

Фридом Хаус: Назадување во владеењето на правото и борбата против корупцијата во Северна Македонија

Северна Македонија покажува назадување во владеењето на правото и борбата против корупцијата. Овие се клучните …