Граѓаните повторно мета на фишинг напади – не отвoрајте пораки за наводни компликации со поштенски пратки

Вашиот пакет пристигна во складот и не може да биде доставен поради неполни податоци за адресата“, се вели во пораката, која има за цел во заблуда да ги донесе граѓаните со искористување на нивните банкарски податоци

Прочитајте повеќе

ДПМНЕ блокира грант од 14 милиони евра, ја кочи реализацијата на експресниот пат Ранковце-Крива Паланка

Прес-конференција на Лидија Тасевска, пратеничка на СДСМ Почитувани, Пратениците од опозициската ДПМНЕ блокираат закони кои …