конфликт газа израел

Хамас и понатаму ја преминува границата, Израел: „Ова е нашиот 11 септември“

Бројот на жртви од насилството по ненадејниот напад на Хамас надмина 1.100

Прочитајте повеќе

Виетнамска милијардерка осудена на смртна казна поради финансиска измама

Виетнамска милијардерка осудена на смртна казна поради финансиска измама

Истакната банкарска службеничка е осудена на смрт за нејзината улога во најголемиот измамнички случај во …