МНР

МНР проценува дека до 200 македонски државјани се наоѓаат во Израел

Министерот Бујар Османи е во директна комуникација со неговиот израелски колега Ели Коен и изрази целосна осуда за нападите од страна на Хамас, како и поддршка за Израел

Прочитајте повеќе

Административци не сакаат да спроведуваат избори, сакаат да празнуваат

Административци не сакаат да спроведуваат избори, сакаат да празнуваат

Реална потреба или празниците и распустот ги натераа административците да се повлекуваат од членството во …