Илјадници трактори во Берлин – почеток или крај на протестот?

Илјадници трактори во Берлин – почеток или крај на протестот?

Владата ги брани мерките за штедење и ветува некои други олеснувања, но отворено е прашањето дали е завршен протестот на земјоделците

Прочитајте повеќе

Страв и фрустрација во Иран по нападот врз Израел

Страв и фрустрација во Иран по нападот врз Израел

Светските лидери го осудија големиот ирански напад врз Израел, а многу Иранци се загрижени дека …