Аки Рахимовски

In memoriam Аки Рахимовски (ВИДЕО)

Прочитајте повеќе

Косово поднесе апликација за членство во Советот на Европа, очекува брз прием и во ЕУ и НАТО

Косовската шефица на дипломатојата, Доника Гервала, денес официјално ја поднесе својата апликација за членство во …