Израел го продолжи прекинот на огнот, Хамас ќе ослободи нови заложници

Хуманитарниот прекин на огнот е продолжен за уште два дена

Прочитајте повеќе

Белорусија одржува општи избори, опозицијата повикува на бојкот

Белорусија одржува строго контролирани парламентарни избори под силно обезбедување на избирачките места и во услови …