Јулија Навалнаја: новото лице на руската опозиција?

Јулија Навалнаја: новото лице на руската опозиција?

Јулија Навалнаја сака да ја продолжи борбата на нејзиниот покоен сопруг, Алексеј Навални. Која е таа? Какви шанси има против режимот на Путин во Русија?

Извор: DW

Прочитајте повеќе

Кети Стевананџија: Реконструирано „крушевското џаде“, Владата на СДСМ прави за Прилеп повеќе отолку градоначалникот Јовчески

Кети Стевананџија: Реконструирано „крушевското џаде“, Владата на СДСМ прави за Прилеп повеќе отолку градоначалникот Јовчески

Прес-конференција на Кети Стевананџија, член на Извршниот одбор на СДСМ – Прилеп Почитувани, Владата предводена …