Какво треба да биде новинарството – вистинито или неутрално

Какво треба да биде новинарството – вистинито или неутрално

Времињата се менуваат, и луѓето во нив, па и новинарите. Ова не е истиот свет од пред 30 години. Новинарот веќе не може да биде неутрален пренесувач– што вели едната страна, што вели другата страна. Пишува Љупчо Поповски

Целиот текст ТУКА

Прочитајте повеќе

Во акција уапсени 17 припадници на затворска полиција

Во акција уапсени 17 припадници на затворска полиција

Седумнаесет припадници на затворската полиција се уапсени во голема полициска акција, информираат од Обвинителството за …