„Украинските напади врз Крим се катастрофа за Русија“

„Украинските напади врз Крим се катастрофа за Русија“

Нападите врз Крим за Русија се погубни. Русите логистички речиси нема со што да им возвратат на нападите на Украинците и брзо може да дојде до пресврт во војната, смета воениот експерт Маркус Којп.

Извор: DW

Прочитајте повеќе

Страв и фрустрација во Иран по нападот врз Израел

Страв и фрустрација во Иран по нападот врз Израел

Светските лидери го осудија големиот ирански напад врз Израел, а многу Иранци се загрижени дека …