Касами прво бара мислење од Владата за стадионот, а потоа го плука

Касами прво бара мислење од Владата за стадионот, а потоа го плука

Градоначалникот на Општина Тетово, Биљал Касами, во врска со заклучоците од Владата околу Градскиот стадион во Тетово даде изјава која може да се оцени како недоследна

Прочитајте повеќе

Finance Think: Во првиот квартал од 2024 година БДП зголемен за 1.2 отсто

Finance Think: Во првиот квартал од 2024 година БДП зголемен за 1.2 отсто

Finance Think го публикуваше Макроекономскиот монитор за квартал 1, 2024 година. Во првиот квартал од 2024, БДП се …