Кој сака да биде директор на школо, ќе мора да стекне ИТ вештини и да полага испит

Кој сака да биде директор на школо, ќе мора да стекне ИТ вештини и да полага испит

Во законот е наведено дека ако кандидатот има уверение, а не стане директор 5 години откако ја добил, тој треба одново да посетува обука за да добие уверение

Прочитајте повеќе

Скопје домаќин на Самит на шефовите на држави и влади од југоисточна Европа

Скопје домаќин на Самит на шефовите на држави и влади од југоисточна Европа

Меѓу гостите во Скопје се претседателите на Албанија, Косово, Црна Гора, но и шефот на …