Контраспин: Апасиев како Робеспјер – народен фронт за финална пресметка!

Она што кулминираше со насилство требаше да кулминира со зачестени прес конференции во Собранието и евентуално со протести на кои пошироката јавност ќе ја запознаеше со суштината за која протестира. Вака, поголемиот дел од јавноста зборува за чинот на насилство, а само мал и недоволен дел за изменeтиот Деловник. Левица и пред сè, Апасиев, си знаат зошто го презедоа тој потег. Може да им донесе, но може и да им одземе гласови…

Прочитајте повеќе

ДПМНЕ блокира грант од 14 милиони евра, ја кочи реализацијата на експресниот пат Ранковце-Крива Паланка

Прес-конференција на Лидија Тасевска, пратеничка на СДСМ Почитувани, Пратениците од опозициската ДПМНЕ блокираат закони кои …