Корупцијата во последните 10 години е значително зголемена

Во Северна Македонија постои епидемија на корупција, присутна во сите пори на општеството, вели американската амбасадорка во земјата Анџела Агелер. За Анѓушев имаме цврсти докази, вели таа.

Извор: DW

Прочитајте повеќе

Фондацијата Метаморфозис со конкурс за годишна награда „Илија Жупаноски“ за справување со дезинформации

Ќе бидат доделени две годишни награди во две категории: Најдобар новинарски труд, односно стручен труд …