Критики против Русија во ОН: Масовно киднапирање Украинци?

ОН, САД и Црвениот крст го критикуваат постоењето на руски логори за депортација и бараат итен престанок на насилното депортирање на Украинци.

Прочитајте повеќе

Скандал со злоставување: Ја губи ли Орбан контролата?

Виктор Орбан не може да го стави под контрола скандалот со помилување на човек кој …