Марија Јаничевска избрана за директор на Оперативно-техничката агенција

Марија Јаничевска е дипломиран правник и досегашен стручен соработник за општи и заеднички работи во Оперативно-техничката агенција

Прочитајте повеќе

Вакцини

Дали на Македонија и се заканува и епидемија на морбили?

Големиот процент на невакцинирани деца ја враќа опасноста од ширење на заразни болести. СЗО предупредува …