Мета факт: Орце Ѓорѓиевски подзаборави на еколошките проекти против аерозагадувањето

Мета факт: Орце Ѓорѓиевски подзаборави на еколошките проекти против аерозагадувањето

Средствата што ги издвојува Општина Кисела Вода за решавање на проблемот со загадениот воздух се прениски и се далеку од доволни за надминување на загадувањето

Прочитајте повеќе

Полициска акција во затворот Идризово

Полициска акција во затворот Идризово

Во најголемиот затвор ,,Идризово” во Скопје, денеска биле извршени претреси. Од обвинителството ја потврдуваат акцијата, …