Грипот зема замав, а и од ковидот нема спас

Грипот зема замав, а и од ковидот нема спас

Последниот извештај на ИЈЗ покажува дека во текот на првата недела од 2024 година во земјата се пријавени 1.025 случаи на заболени од грип или заболувања слични на грип.

Извор: DW

Прочитајте повеќе

Во акција уапсени 17 припадници на затворска полиција

Во акција уапсени 17 припадници на затворска полиција

Седумнаесет припадници на затворската полиција се уапсени во голема полициска акција, информираат од Обвинителството за …