Мицкоски е на потег - се чекаат предлози за техничката влада

Мицкоски е на потег – се чекаат предлози за техничката влада

Премиерот и лидерот на опозицијата ќе се сретнат, но нема да разговараат за кадровските решенија. Средбата сè уште не е закажана.

Извор: DW

Прочитајте повеќе

Кочанскиот Центар

Убиецот зад кочанскиот фемицид доби доживотна казна

Донесена е пресуда за кривичното дело Убиство извршено при родово базирано насилство и на свиреп …