Гир: По измените на КЗ неказнивоста е зголемена

Гир: По измените на КЗ неказнивоста е зголемена

Постои празнина во Кривичниот законик, која приоритетно треба да се затвори, порачува евроамбасадорот Дејвид Гир

Извор: DW

Прочитајте повеќе

Културна револуција и авторска уметност - започнуваат Денови на Смилевскиот конгрес

Културна револуција и авторска уметност – започнуваат Денови на Смилевскиот конгрес

Новата национална установа Манифестација „Денови на Смилевскиот конгрес“ преку неофицијална програма започна со славење на …