Мицкоски: ВМРО-ДПМНЕ ќе учествува на претседателските избори, не гарантира за излезноста

Мицкоски во гостувањето остава простор и на претседателските избори да ја нема потребната излезност на гласачите, а во тој случај, прогнозира Мицкоски, државата може да влезе во континуиран процес на избори и смета дека земјава тоа нема да може да го издржи

Прочитајте повеќе

Владата ги утврди измените на Законот за прогласување на Старото градско јадро на Охрид за културно наследство од особено значење

На вчерашната седница Владата утврди текст на Предлог на закон за изменување и дополнување на …