Зграда на МНР

МНР: Да не се патува во Либан, а граѓаните кои се таму, да ја напуштат земјата

Сите државјани на Северна Македонија што моментално се наоѓаат во Либан, треба веднаш да го пријават своето присуство, локација и намери на дежурниот телефон на Амбасадата на Северна Македонија во Каиро +201033615542 и на дежурниот број на Амбасадата на Северна Македонија во Тел Авив +972 54 926 7378

Прочитајте повеќе

Руски агенти во мантија

Малку е познато дека и пред Васијан Змеев руските агенти во Македонија вршат непријателска дејност …