Може ли Западот да и заплени на Русија 300 милијарди долари?

Може ли Западот да и заплени на Русија 300 милијарди долари?

Русија во вторникот ги предупреди западните држави дека ќе возврати доколку САД и ЕУ и ги запленат стотиците милијарди долари кои ги чува во западните институции.

Извор: DW

Прочитајте повеќе

Страв и фрустрација во Иран по нападот врз Израел

Страв и фрустрација во Иран по нападот врз Израел

Светските лидери го осудија големиот ирански напад врз Израел, а многу Иранци се загрижени дека …