Можеме ли да слушнеме што мислат другите

Можеме ли да слушнеме што мислат другите

Репортажа од Берлин: “Das Unbeschreibliche, hier ist’s getan” (Неописливото, се случи овде)

Прочитајте повеќе

Сребреница – патоказ за новата светска политика

Сребреница – патоказ за новата светска политика

Обединетите нации ја усвоија Резолуцијата за Меѓународниот ден на сеќавање на геноцидот во Сребреница. Со …