МВР: Ако ви стаса мејл од Сашо Тасевски во врска со некакви кривични дела, не наседнувајте

Hадлежните во министерството ги известуваат граѓаните дека станува збор за лажна порака која не е испратена од МВР, ниту пак, од било која друга институција за спроведување на законот.

Прочитајте повеќе

Бочварски: Инвестираме 20 милиони евра за изградба на патниот правец Извор – Гарски Мост, ги поврзуваме Дебар и Кичево

Претседателот на Владата, Талат Џафери, министерот за транспорт и врски, Благој Бочварски, заменик министерот за …