МВР: Не наседнувајте на лажни електронски „судски покани“ во име на директорот на БЈБ

МВР: Не наседнувајте на лажни електронски „судски покани“ во име на директорот на БЈБ

Од МВР апелираат граѓаните да не ги отвораат пораките и да не враќаат на истите, бидејќи целта на измамниците е да дојдат до личните податоци на граѓаните со цел да ги злоупотребат

Прочитајте повеќе

Фридом Хаус: Назадување во владеењето на правото и борбата против корупцијата во Северна Македонија

Фридом Хаус: Назадување во владеењето на правото и борбата против корупцијата во Северна Македонија

Северна Македонија покажува назадување во владеењето на правото и борбата против корупцијата. Овие се клучните …