Напад во Јордан усмрти тројца американски војници, САД ветува одговор

САД смета дека Иран стои зад нападот, Иран негира дека биле инволриани, додека групата Исламски отпор, поддржана од Иран, вели оти тие се сторителите

Прочитајте повеќе

Од француски воз била украдена торба со безбедносни планови за Олимпијадата во Париз

Инженерот кажал дека неговиот службен компјутер и двата USB-стикови содржеле чувствителни податоци во врска со …