Народниот правобранител: МВР бесплатно треба да ги замени важечките документи

Народниот правобранител: МВР бесплатно треба да ги замени важечките документи

Тој потсетува дека по службена должност веќе две години бараат Владата да ги поднесе трошоците за замена на важечките документи издадени од МВР што се прогласени за неважечки

Прочитајте повеќе

Портокаловата фаза ги препоти граѓаните

Портокаловата фаза ги препоти граѓаните

Од ИЈЗ препорачуваат да се избегнува излегување и вршење напорна активност од 11 до 17 …