Небиу: Водачот на навивачката група „Балисти“ ме нападна со боксирач

Бевме 40 души, само мене ме нападна. Бев со мои сопартијци, но што ако утре се погоди да сум излезен со семејството и децата. Никому ништо не должам, никому не сум направил зло. Ова сега значи дека не сум слободен, не знам кој друг може да ме нападне утре, додава Небиу

Прочитајте повеќе

Руски агенти во мантија

Малку е познато дека и пред Васијан Змеев руските агенти во Македонија вршат непријателска дејност …