„Нема оправдување“, перформанс на Форумот на жени при ОО на СДСМ - Прилеп

„Нема оправдување“, перформанс на Форумот на жени при ОО на СДСМ – Прилеп

Прочитајте повеќе

Полициска акција во затворот Идризово

Полициска акција во затворот Идризово

Во најголемиот затвор ,,Идризово” во Скопје, денеска биле извршени претреси. Од обвинителството ја потврдуваат акцијата, …