Сиљановска Давкова

„Несреќна и опасна изјава на Сиљановска Давкова“

Сиљановска Давкова направи преседан кој идната влада на ВМРО-ДПМНЕ не смее да го повтори, реагираат германски парламентарци на неупотребата на уставното име од страна на новоизбраната претседателка.

Извор: DW

Прочитајте повеќе

Со просек над 3,00 учениците во дуални паралелки ќе добиваат месечна стипендија од 3.500 денари

Со просек над 3,00 учениците во дуални паралелки ќе добиваат месечна стипендија од 3.500 денари

Уписите во средно образование, согласно конкурсот што го објави Министерството за образование и наука (МОН) …