„Номад“ со бесплатни свежи сокови и кафе за здравствените работници на Државна клиника

„Номад“ со бесплатни свежи сокови и кафе за здравствените работници на Државна клиника

Кафе бар „Номад“ извести дека од утре (17 март) па до крајот на неделава, нивните вработени ќе се стават во служба на докторите, медицинските сестри и сите вработени во администрацијата на Државна болница.

„Ќе бидеме на нашата локација кај Хематологија и ќе можете да дојдете да се освежите со нашите сокови или да земете кафе како би можече будно да се вратите на вашите обврски. Сето тоа е на наша сметка,“ велат од „Номад“.

View image on Twitter

Оваа акција на „Номад“ беше поздравена на социјалните мрежи, и добро е кога би имале уште поголем број на општествено одговорни компании, кои во овие моменти ќе му олеснат на системот за полесно справување со корона вирусот.

Извор: МЕТА

Прочитајте повеќе

Прв работен ден за новата Влада – резултати или само ротација на кадри?

Прв работен ден за новата Влада – резултати или само ротација на кадри?

Новата власт, која најавува видливи резултати, економијата и животниот стандард на граѓаните ги стави меѓу …